1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Allmänt
  4. Vad har Qvalia för prismodell?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Konto och betalning
  4. Vad har Qvalia för prismodell?

Vad har Qvalia för prismodell?

Qvalia erbjuder planer som passar all typer av företag, branscher och storlekar. Prissättningen är i grunden transaktionsbaserad med 30-dagars bindningstid. Mindre företag med begränsade behov kan skapa konto kostnadsfritt eller uppgradera till abonnemang som löper årsvis.

Prisplan väljs utifrån grundläggande behov.

Integration: Integrera via API eller FTP-filöverföring för skalbar hantering av alla typer av affärsmeddelanden, direkt tillgängligt i ditt affärssystem.

Portal: Använd vår portal för att skapa, skicka, hantera och ta emot meddelanden. Lägg till tjänster för att analysera dina kostnader på radnivå eller smidig attestering. Integrationskopplingar finns tillgängliga så att exempelvis fakturor automatiskt visas i vanliga affärssystem.

Läs mer om våra planer och pris här.