1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Guider
  4. Kom igång med Qvalia e-fakturering

Kom igång med Qvalia e-fakturering

Följ instruktionerna nedan för att komma igång med Qvalia
1. Registrera ett konto via denna länk
2. Be om en inbjudan och fyll i företagsuppgifter

Du kommer att motta ett mail som innehåller en länk för aktivering av ditt konto. Följ länken och slutför registreringsformuläret för att få tillgång till Qvalias plattform. Se instruktioner nedan eller videoavsnitten för att enklare komma igång.

Skicka din första Peppol e-faktura
1. Klicka på Fakturor under Försäljning i sidomenyn
2. Välj Skapa faktura
3. Klicka Ny kund
4. Skriv in företagsnamn eller organisationsnummer i sökfältet. Du kan också välja att registrera kunden manuellt (observera att detta bara fungerar för kunder utanför Norden). Komplettera om någon information saknas.
5. Välj Skapa kund
6. Ange fakturaformat, adress och klicka Lägg till fakturan. Du kan söka efter Peppol-id här
7. Ange fakturainformation och klicka på Lägg till fakturan
8. Lägg till artiklar som ska faktureras och klicka på Lägg till. Du kan lägga till flera artiklar och fält
9. Lägg till eventuella bilagor. Klicka Spara och granska
10. Granska din faktura och klicka Skicka
11. Klart!

Vill du ta hantera inköpsfakturor?
Du behöver en premiumplan för att hantera inkommande fakturor. Kontakta support för att komma igång.