1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Konto och betalning
  4. Hur nedgraderar jag mitt konto?

Hur nedgraderar jag mitt konto?

Du kan nedgradera eller uppgradera ditt Qvalia-konto när som helst. För att nedgradera ditt Qvalia-konto, följ stegen nedan.

Hur du nedgraderar ditt konto

1. Gå till inställningar: Navigera till inställningssidan genom att klicka på kugghjulsikonen som finns i det övre högra hörnet av din instrumentpanel.
  2. Välj Planer & betalning: I menyn till vänster, välj Planer & betalning. Detta tar dig till sidan där du kan se och välja bland de tillgängliga prenumerationsplanerna. Om inställningen inte finns tillgänglig, kontakt vårt supportteam.
  3. Välj din plan: Granska de tillgängliga planerna och välj den som bättre passar dina nuvarande behov. Klicka på planen för att fortsätta.
  4. Följ instruktionerna: Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra nedgraderingsprocessen.
  5. Slutför nedgraderingen: Ditt konto kommer att nedgraderas till den valda planen. Du kommer att behålla tillgången till de nuvarande funktionerna fram till slutet av faktureringsperioden.

Genom att nedgradera ditt Qvalia-konto kan du anpassa din användning för ditt företags behov. Om du har några frågor eller stöter på problem under processen, vänligen kontakta vårt supportteam för hjälp.

Kontakta support

Om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta vårt supportteam.