1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Allmänt
  4. Hur skapar jag ett konto på Qvalia för mitt företag?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Guider
  4. Hur skapar jag ett konto på Qvalia för mitt företag?

Hur skapar jag ett konto på Qvalia för mitt företag?

Skapa ett Qvalia-konto för ditt företag tar bara några minuter i de flesta fall, men du behöver ett mandat från ditt företag.

Vår registreringsprocess validerar automatiskt de flesta ansökningar, men vi kan komma att kontakta dig om vi behöver mer information om din behörighet att representera företaget du vill registrera.

Hur du skapar ett konto

1. Gå till registreringssidan: Välj din plan.
2. Ange din e-postadress: Kontrollera din inkorg och klicka på valideringslänken.
3. Följ instruktionerna: Fyll i dina företags- och kontaktuppgifter.
4. Kontrollera din inkorg efter bekräftelsemejlet.
5. Slutför registreringen: Klicka på länken i mejlet.
6. Välj ett lösenord: Följ instruktionerna och fyll i övriga uppgifter.
7. Se information om ditt Peppol-ID: Beroende på vald plan.
8. Klart.

Observera att alla nya konton valideras av Qvalia. Du får vanligtvis ditt bekräftelsemejl inom några minuter, men det kan ta upp till 24 timmar. Om du inte har fått ditt mejl, kontrollera din skräppostmapp. Se instruktionerna nedan eller videosektionerna för att snabbt komma igång.

Vill du ha ett möte med oss för att diskutera hur Qvalia kan förbättra din transkationshantering? Kontakta oss!