1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Allmänt
  4. Hur automatiserar Qvalia min bokföring?

Hur automatiserar Qvalia min bokföring?

Med vår funktion för automatisk kategorisering av transaktionsdata sker förkonteringen helt automatiskt, för varje inköpt vara eller tjänst, utifrån informationen på dina leverantörsfakturor.

Radinformationen på varje validerad faktura analyseras och struktureras för varje enskild produkt och tjänst. Informationen kategoriseras sedan och laddas upp till användarens bokföringssystem.

Kategorierna mappas enkelt mot din kontoplan.

Qvalia använder sig av en global standard för kategorisering av varor och tjänster. Den innehåller över 50 000 olika kategorier i fyra nivåer och tillåter en mycket detaljerad kategorisering.

Läs mer om automatisk bokföring.