1. Etusivu
  2. Tietopankki
  3. Käyttöoppaat
  4. Qvalia-verkkolaskutuksen käyttöönotto

Qvalia-verkkolaskutuksen käyttöönotto

Seuraa näitä ohjeita aloittaaksesi Qvalian käytön
1. Luo tili täällä ilmaista verkkolaskutusta varten.
2. Pyydä kutsua syöttämällä yrityksesi tiedot

Saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tilisi aktivoimiseksi. Seuraa linkkiä ja täytä rekisteröintilomake saadaksesi pääsyn Qvalian alustalle. Katso alla olevat ohjeet tai videot aloittaaksesi.

Lähetä ensimmäinen Peppol-verkkolaskusi
1. Klikkaa vasemmanpuoleisen valikon Myynti-kohdasta Laskut.
2. Valitse Luo uusi lasku
3. Napsauta
Uusi asiakas
4. Kirjoita yrityksen nimi tai rekisterinumero hakukenttään. Voit myös valita asiakkaan luomisen manuaalisesti (vain Pohjoismaiden ulkopuolisille yrityksille). Lisää tarvittaessa lisätietoja.

5. Valitse Luo asiakas
6. Lisää muoto, osoite ja valitse
Lisää laskuun. Voit hakea Peppol-tunnuksia täältä.
7. Lisää laskun tiedot ja napsauta Lisää laskuun.
8. Lisää laskun erät ja napsauta
Lisää. Voit lisätä useita eriä ja kenttiä
9. Lisää valinnainen liite. Napsauta Tallenna ja tarkista
10. Tarkista lasku ja napsauta Lähetä
11. Valmis!

Haluatko hallita saapuvia ostolaskuja?
Tarvitset Premium-paketin saapuvien laskujen hallintaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluun päästäksesi alkuun.

Tarvitsetko tukea?

Etkö löydä etsimääsi vastausta?
Ota yhteyttä tukeen