1. Hjem
  2. Vidensbase
  3. Brugervejledninger
  4. Kom godt i gang med Qvalia e-fakturering

Kom godt i gang med Qvalia e-fakturering

Følg disse trin for at begynde at bruge Qvalia
1. Opret din konto her for gratis e-fakturering
2. Anmod om en invitation ved at indtaste dine virksomhedsoplysninger

Du vil modtage en e-mail med et link til aktivering af din konto. Følg linket og udfyld registreringsformularen for at få adgang til Qvalias platform. Se vejledningen nedenfor eller videoer for at komme i gang.

Send din første Peppol e-faktura
1. Klik på Fakturaer under Salg i menuen til venstre.
2. Vælg Opret ny faktura
3. Klik på
Ny kunde
4. Indtast firmanavn eller registreringsnummer i søgefeltet. Du kan også vælge at oprette kunden manuelt (kun for virksomheder uden for de nordiske lande). Tilføj yderligere oplysninger, hvis det er nødvendigt.

5. Vælg Opret kunde
6. Tilføj format, adresse, og klik på
Tilføj til faktura. Du kan søge efter Peppol ID'er her.
7. Tilføj fakturaoplysninger, og klik på Tilføj til faktura.
8. Tilføj fakturaposter, og klik på
Tilføj. Du kan tilføje flere elementer og felter
9. Tilføj en valgfri vedhæftet fil. Klik på Gem og gennemgå
10. Gennemgå din faktura, og klik på Send
11. Færdig!

Ønsker du at administrere indgående indkøbsfakturaer?
Du skal have et Premium-abonnement for at administrere indgående fakturaer. Kontakt support for at komme i gang.