1. Etusivu
  2. Tietopankki
  3. Käyttöoppaat
  4. Miten lähetän Peppol-verkkolaskun asiakkaalleni?

Miten lähetän Peppol-verkkolaskun asiakkaalleni?

Asiakaslaskut voidaan luoda valikossa Myynti-kohdassa olevasta Laskut-kohdasta tai suoraan rekisteröityjen asiakkaiden näkymästä.

1. Napsauta vasemmanpuoleisen valikon Myynti-kohdan alla olevaa Laskut-painiketta.
2. Napsauta Luo lasku
3. Valitse Rekisteröity asiakas, jos haluat laskuttaa olemassa olevaa asiakasta, tai Uusi asiakas, jos haluat lisätä organisaation. Etsi ja napsauta rekisteröity asiakas hakukentässä. Jos kyseessä on uusi asiakas, tee haku yrityksen nimen tai rekisteröintinumeron perusteella. Voit luoda asiakkaan myös manuaalisesti (vain Pohjoismaiden ulkopuolisille yrityksille).
4. Valitse laskumuoto E-lasku ja lisää valinnaiset tiedot
5. Napsauta Lisää laskuun
6. Tarkista laskun oletuskentät kohdassa Laskun tiedot. Jos haluat lisätä tietoja (esim. sopimusviite tai tilausnumero), napsauta Lisää lisäkenttiä.
7. Napsauta Add to invoice (Lisää laskuun).
8. Lisää laskun erät ja napsauta
Lisää. Voit lisätä useita eriä ja kenttiä
9. Lisää valinnainen liite. Napsauta Tallenna ja tarkista
10. Tarkista lasku ja napsauta
Lähetä

Tarvitsetko tukea?

Etkö löydä etsimääsi vastausta?
Ota yhteyttä tukeen