1. Hjem
  2. Kunnskapsbase
  3. Brukerveiledninger
  4. Hvordan sender jeg en Peppol e-faktura til kunden min?

Hvordan sender jeg en Peppol e-faktura til kunden min?

Kundefakturaer kan opprettes fra Fakturaer under Salg i menyen eller direkte fra visningen av dine registrerte kunder.

1. Klikk på Fakturaer under Salg i menyen til venstre.
2. Klikk på Opprett faktura
3. Velg Registrert kunde for å fakturere en eksisterende kunde eller Ny kunde for å legge til en organisasjon. Søk og klikk på din registrerte kunde i søkefeltet. For nye kunder kan du søke på firmanavn eller registreringsnummer. Du kan også opprette en kunde manuelt (kun for selskaper utenfor Norden).
4. Velg fakturaformat E-faktura og legg til valgfri informasjon.
5. Klikk på Legg til faktura
6. Under Fakturainformasjon går du gjennom standard fakturafelt. Hvis du vil legge til informasjon (f.eks. kontraktsreferanse eller ordrenummer), klikker du på Legg til flere felter.
7. Klikk på Leggtil i faktura
8. Legg til fakturaposter og klikk på
Legg til. Du kan legge til flere poster og felter
9. Legg til et valgfritt vedlegg. Klikk på Lagre og gjennomgå
10. Gå gjennom fakturaen og klikk på
Send