1. Hjem
  2. Vidensbase
  3. Generelt
  4. Hvad er Qvalias funktioner?
  1. Hjem
  2. Vidensbase
  3. E-fakturering
  4. Hvad er Qvalias funktioner?

Hvad er Qvalias funktioner?

Qvalia er en bruger- og udviklervenlig platform til håndtering af transaktionsdata. Brugere kan digitalisere og automatisere fakturering og masterdata processer. Transaktionsdataene kan automatisk struktureres, kategoriseres og klassificeres til udgiftsanalyse, rapportering, ESG og meget mere. Platformen kan integreres i ERP-systemer via API.

Funktionerne omfatter:

• Styring af elektroniske forretningsmeddelelser, herunder e-fakturaer
  • Peppol adgangspunkt
  • Automatiseret fakturavalidering
  • Automatiseret håndtering af tvister
  • Automatiseret opdatering og overvågning af masterdata
  • Automatiseret UNSPSC-klassifikation
  • Analyse af udgifter
  • Momsforvaltning
  • Arbejdsgang

Platformen er modulopbygget, og du kan tilpasse den til dine behov.

Få mere at vide om vores funktioner.