1. Hjem
  2. Vidensbase
  3. Generelt
  4. Hvad er Qvalias forretningsmodel?
  1. Hjem
  2. Vidensbase
  3. Pris og fakturering
  4. Hvad er Qvalias forretningsmodel?

Hvad er Qvalias forretningsmodel?

Qvalia tilbyder en gratis konto og transaktionsbaserede priser for premium-funktioner, herunder adgang til hele spektret af forretningsbeskeder i Peppol, integrationer, analyser og automatisering.

Vi ønsker at gøre compliant e-fakturering så tilgængelig som muligt, så det er gratis at tilmelde sig og bruge Qvalia til at sende e-fakturaer i Peppol-format. Den gratis plan omfatter også grundlæggende produkt- og kundeoptegnelser og analysefunktioner.

Det er gratis at tilmelde sig og bruge Qvalia til at sende e-fakturaer i Peppol-formatet. Den gratis plan giver grundlæggende funktioner til vedligeholdelse af produkt- og kunderegistre og forenklede analyser. Ved at opgradere får brugerne adgang til den fulde pakke af Peppol-forretningsbeskeder, integrationer, analyser og automatisering.

Premium-funktionerne giver betydelige forbedringer af økonomiske processer og transaktionsdatahåndtering. Premium-funktionerne omfatter automatiseret fakturavalidering, automatiseret håndtering af afvigelser, masterdata management, klassificering på varelinjeniveau, spend analytics og automatisering af regnskabsopgaver.

Alle abonnementer har 30 dages fortrydelsesret, ubegrænsede brugere og ingen licensafgifter.

Få mere at vide om vores premium-funktioner.