1. Hjem
  2. Vidensbase
  3. Brugervejledninger
  4. Tilføj din kundes Peppol ID

Tilføj din kundes Peppol ID

1. Klik på Kunder i menuen
2. Søg efter din kunde, og vælg virksomheden på listen.
3. Klik på Flere handlinger
4. Vælg Rediger kundeoplysninger
5. Rul ned til Peppol-oplysninger, vælg et brugerdefineret navn, og indtast kundens navn. Peppol ID
6. Hvis kunden har flere Peppol-adresser, skal du klikke på Tilføj ekstra adresse.
7. Klik på Opdater kunde

Peppol ID bruger formatet: 1234:1234567890. De første fire tal er identifikationstypen, normalt landekoden i Peppol eller "0088" for virksomheder, der bruger GLN-numre. Det følgende er det unikke nummer for organisationen, som regel virksomhedens registreringsnummer.

Hvis du ikke kender din kundes adresse, kan du søge efter registrerede Peppol-id'er her.

Har du brug for støtte?

Kan du ikke finde det svar, du leder efter?
Kontakt support