1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Allmänt
  4. Hur kan Qvalia förbättra processer för mitt ekonomiteam?

Hur kan Qvalia förbättra processer för mitt ekonomiteam?

Med vårt kostnadsfria konto kan du enkelt komma igång med e-fakturering:

• Skicka e-fakturor i Peppol-nätverket
  • Skicka PDF-fakturor via e-post
  • Hantera kund- och produktregister

Med Qvalias premiumtjänster kan du:

• Automatisera processer och datahantering inom leverantörsreskontra och kundreskontra
  • Automatiskt uppdatera och övervaka masterdata
  • Automatisk förkontering på radnivån på varje faktura
  • Automatiskt kategorisera inköp på artikelradnivå enligt UNSPSC
  • Analysera inköp och leverantörer på artikelradnivå
  • Integrera med ditt affärssystem via API eller SFTP

Våra användare väljer själva vilka tjänster som de vill använda och betalar endast per transaktion. Qvalia har inga bindningstider och man kan närsomhelst avsluta sitt abonnemang.

Kontakta oss för mer information.