1. Hjem
  2. Kunnskapsbase
  3. Brukerveiledninger
  4. Kom i gang med Qvalia e-fakturering

Kom i gang med Qvalia e-fakturering

Følg disse trinnene for å begynne å bruke Qvalia
1. Opprett konto her for gratis e-fakturering.
2. Be om en invitasjon ved å oppgi bedriftsinformasjonen din

Du vil motta en e-post som inneholder en lenke for aktivering av kontoen din. Følg lenken og fyll ut registreringsskjemaet for å få tilgang til Qvalias plattform. Se instruksjonene nedenfor eller videoene for å komme i gang.

Send din første e-faktura fra Peppol
1. Klikk på Fakturaer under Salg i menyen til venstre.
2. Velg Opprett ny faktura
3. Klikk på
Ny kunde
4. Skriv inn firmanavn eller organisasjonsnummer i søkefeltet. Du kan også velge å opprette kunden manuelt (kun for selskaper utenfor Norden). Legg til ytterligere informasjon ved behov.

5. Velg Opprett kunde
6. Legg til format, adresse og klikk på
Legg til faktura. Du kan søke etter Peppol ID-er her.
7. Legg til fakturainformasjon og klikk på Leggtil i faktura.
8. Legg til fakturaposter og klikk på
Legg til. Du kan legge til flere elementer og felter
9. Legg til et valgfritt vedlegg. Klikk på Lagre og gjennomgå
10. Gå gjennom fakturaen og klikk på Send
11. Ferdig!

Ønsker du å administrere innkommende innkjøpsfakturaer?
Du trenger et Premium-abonnement for å administrere inngående fakturaer. Kontakt kundestøtte for å komme i gang.