Legg til kundens Peppol ID

1. Klikk på Kunder i menyen
2. Søk etter kunden din og velg selskapet i listen.
3. Klikk på Flere handlinger
4. Velg Rediger kundeopplysninger
5. Rull ned til Peppol-informasjon, velg et egendefinert navn og skriv inn kundens navn. Peppol ID
6. Hvis kunden har flere Peppol-adresser, klikker du på Legg til flere adresser.
7. Klikk på Oppdater kunde

Peppol ID bruker formatet: 1234:1234567890. De fire første tallene er identifikasjonstypen, vanligvis landskoden i Peppol eller "0088" for selskaper som bruker GLN-nummer. Det neste tallet er det unike nummeret for organisasjonen, vanligvis organisasjonsnummeret.

Hvis du ikke kjenner kundens adresse, kan du søke etter registrerte Peppol-ID-er her.