header-image

We are hiring in the Swedish office

Projektledande controller till Qvalia

Tycker du om att arbeta med och driva projekt och att arbeta konsultativt? Motiveras du av att arbeta i team och att se resultat av ditt arbete? Trivs du i en entreprenöriell och dynamisk arbetsmiljö där du kan vara med att påverka? Sök då denna tjänst! I dessa rekryteringar samarbetar Qvalia med First Reserve AB.

Om företaget

Qvalia är experter på transaktionsflöden. Vår spetskompetens är att skapa ordning i våra kunders transaktionsflöden, stoppa kapitalläckage och kvalitetssäkra företagens interna processer. Qvalia startade som momsexperter 1999 och har med åren utvecklat ett tjänsteutbud där vi förenklar och säkrar hanteringen av våra kunders reskontra utifrån flera perspektiv. Våra tjänster: Recovery Audit – rättar till felaktigheter i bokföringen och återför förlorat kapital. Precovery – filtrerar proaktivt fakturaflödet och rättar fel i realtid. Service Cloud – en helautomatiserad reskontra som sparar tid och minimerar fel Qvalias kunder är stora organisationer och multinationella företag. Hos oss arbetar controllers, jurister och analytiker som har förståelse för vardagsproblematiken i stora bolag. Vår personal är handplockade och samkörda med marknadens bästa verktyg för statistisk analys. Tillsammans ger detta oss den unika kompetensen att kunna överblicka och analysera komplexa transaktionsflöden in i minsta detalj. Qvalia finns etablerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.

Arbetsuppgifter

Qvalia växer och söker nu två projektledande controllers till vår avdelning för Recovery Audit. Som projektledande controller kommer du att arbeta med analys och kontroll av kunders bokföring och transaktionsflöden. Arbetet innebär, att genom revision, identifiera och verifiera felaktigheter i våra kunders bokföring för att stoppa kapitalläckage och förbättra existerande interna processer. Arbetet innebär kontakt med både kunder och myndigheter och en del av arbetet kommer att sker på plats hos kunder.

Som projektledare ansvarar du för flera parallella projekt, där du planerar och organiserar arbetet med tidsplaner, återkopplingar med kund samt arbetsleder interna assistenter. Du arbetar dels som arbetsledare i projekten men även operativt i det dagliga arbetet.

Din Bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi samt minst 3 års arbetslivserfarenhet. En möjlig bakgrund skulle kunna vara att du arbetat på ett större, gärna internationellt bolag i en roll på ekonomiavdelningen där du arbetat med projekt. En annan möjlig bakgrund är att Du har en revisionsbakgrund, där du arbetat i revisionsprojekt för externa kunder.

Som person är du drivande, metodisk, noggrann och analytisk. Du har lätt för att ta kunder samtidigt som du har ett strukturerat arbetssätt och du måste kunna arbeta med många olika deadlines parallellt. Du är en positiv och utåtriktad person som trivs med att vara ute hos kund. Vidare är du en prestigelös och engagerad person som trivs med att arbeta i team. Eftersom Qvalia arbetar internationellt ser vi att du talar engelska flytande. Ytterligare språk är meriterande.

Qvalia erbjuder dig

Ett flexibelt arbete, med frihet under ansvar. Det är ett dynamiskt bolag med ett unikt koncept där du får en stor möjlighet att lära och att utvecklas med företaget. Vidare får du möjlighet att samarbeta med de största svenska och internationella företagen med utsikt över den globala marknaden. Qvalia sitter i nya fräscha lokaler på Södermalm.

Ansökan

En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar. Oavsett din bakgrund, kön, religion, etnicitet, funktionshinder eller sexuell läggning är du därför välkommen med din ansökan. Skicka in din ansökan snarast (www.firstreserve.se) då urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Viveka Holm telefon 08-705 80 64. E-mail viveka.holm@firstreserve.se

Recovery Recovery

Recovery

Large companies conduct a lot of transactions. They often don’t have the tools to check that all the figures tally. Recovery restores lost capital and corrects errors that have been booked.

Read more
Precovery Precovery

Precovery

To prevent incorrect transactions, Precovery proactively filters the flow of invoices, sifting through and flagging up errors. As a customer you obtain an improved and refined flow of transactions.

Read more
Quantified Commerce Quantified Commerce

Quantified Commerce

Think ahead and discover the benefits. We can deliver a one hundred percent automated accounts payable service which both saves time and minimizes transactional errors.

Read more